Despre noi

Despre El Shisha

El Shisha este cea mai luxoasă marcă de vape din lume, oferind un concept de vape complet nou - un ritual rafinat numit shisha vaping.

Misiunea noastră principală este de a oferi o experiență de neegalat de shisha în mișcare, folosind tehnologii de ultimă generație combinate cu un design de modă rafinat.

Toate modelele El Shisha sunt dezvoltate de inginerii noștri talentați care utilizează tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai bună calitate pentru a oferi o experiență de neegalat pentru utilizator.Un pic de istorie în spatele companiei

Compania El Shisha a fost creată de o echipă de oameni care au insistat să găsească o soluție pentru dorința lor puternică de a deține un mic gadget portabil de lux pentru vaping shisha.

De fiecare dată când călătoreau în jurul lumii, se străduiau să găsească un loc frumos sau orice loc pentru a avea o shisha /narghilé/ decentă. Fiind foști fumători și mari fani ai Shisha, ei căutau o modalitate de a purta cu ei una mică.

Într-una din călătoriile lor în jurul lumii au găsit un dispozitiv portabil de vape, care arăta mare și urât, dar avea un gust grozav și, cel mai important, era manevrabil și ușor de reumplut cu diferite arome în cel mai scurt timp.

În acest moment au fost inspirați să creeze cel mai compact, elegant și stilat dispozitiv pe care oricine îl poate purta în buzunar/ geantă în timpul activităților de zi cu zi sau în timp ce călătorește chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Astfel s-a născut prima shisha electronică din lume, care oferă aceeași plăcere atât nefumătorilor, cât și fumătorilor!

Au reunit o echipă formată din unii dintre cei mai experimentați dezvoltatori din 3 țări diferite, au încercat nenumărate dispozitive și tehnologii, au eliminat nicotina, au adăugat o inovație pentru a face norul mai mare și gustul mai puternic și așa s-a născut, 12 luni mai târziu, dispozitivele El Shisha perfecte.

El shisha sunt dispozitive shisha portabile de lux de lux de tip new-era high-end. Acestea oferă consumatorului cea mai bună alternativă de tutun fără nicotină, care nu are fum, gudron sau alte toxine prezente în țigările obișnuite. Acestea vin într-o ținută rafinată cu un design șic și sunt însoțite de o mare varietate de arome.

Fondată în 2019, El Shisha lucrează acum la nivel global și este în prezent unul dintre principalii dezvoltatori și distribuitori de dispozitive electronice shisha și lichide e-shisha pe multe piețe.

În plus față de designul luxos, noi, cei de la El Shisha Company, folosim numai materiale de înaltă calitate, care dau senzația premium tuturor produselor El Shisha. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare testează în mod constant practici inovatoare și perfecționează toate produsele noastre pentru a menține calitatea impecabilă pentru care ne străduim în fiecare zi.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***


Viitorul Shisha este aici

El Shisha sunt dispozitive electronice de design de lux, care reprezintă echivalentul de ultimă generație al tradiționalului Narghile. Toate dispozitivele El Shisha sunt alimentate de baterii puternice litiu-ion. Acestea oferă utilizatorului cea mai bună alternativă atât la țigările convenționale, cât și la cele electronice sau la dispozitivele de vape - nu conțin tutun/nicotină, nu există procese de ardere sau de încălzire, nu conțin gudron și nu conțin toxine. Doar o explozie de parfumuri!

Este un fapt curios că principalul grup de utilizatori de El shisha este... nefumătorii! El Shisha a devenit rapid popular printre celebrități și influenceri. Este un produs la modă și high-end, care poate fi văzut în tot felul de locuri elegante și șic. Designul său elegant și funcționalitatea excelentă îl fac alegerea logică chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.