Intrebari Frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre El Shisha


Ce sunt dispozitivele El Shisha?

El Shisha sunt dispozitive electronice portabile care generează vapori prin pulverizarea lichidului din rezervorul sau cartușul lor cu ajutorul unui vaporizator. Principalele elemente ale dispozitivelor El Shisha sunt: Bateria, vaporizatorul și rezervorul/cartușul.

Cine poate folosi dispozitivele El Shisha?

Dispozitivele El Shisha sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta de peste 18 ani (21+ în SUA). Acestea pot fi utilizate de orice persoană:

  • persoanele care nu sunt fumători
  • persoane care doresc să renunțe la obiceiul nociv al fumatului de țigări
  • persoanele care iubesc să vapoteze și sunt deja familiarizate cu tehnologia, dar caută un dispozitiv mai elegant și mai premium pe care să îl adauge la colecția lor
  • persoanele care nu au fumat niciodată niciun fel de țigări, vapes sau narghilea și care doresc să testeze ceva de care nu riscă să devină dependenți.

Persoanele cu tensiune arterială ridicată, afecțiuni cardiovasculare, femeile însărcinate și cele care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza produsele.

Puteți utiliza dispozitivele El Shisha în locuri publice?

Nu există niciun proces de ardere în dispozitivele El Shisha, este o tehnologie fără fum, care produce doar vapori de apă. Lichidele El Shisha nu conțin nicotină, tutun sau gudron. Prin urmare, nici dispozitivele, nici lichidele nu fac obiectul legii privind fumatul și pot fi utilizate în toate tipurile de locuri publice.

Poți să te lași de fumat țigări obișnuite folosind dispozitivele El Shisha?

Aceasta este poate cea mai frecventă întrebare - "poate folosi El Shisha să ne ajute să renunțăm la produsele standard de tutun?". Folosirea El Shisha ne permite să păstrăm mișcările, manierele și senzațiile distinctive ca și în cazul fumatului standard. Mulți oameni au folosit produse similare pentru a se lăsa de fumat și cu o rată mare de succes. Cercetătorii de la University College London au evaluat, într-un studiu publicat recent, că vapingul și utilizarea țigărilor electronice pot ajuta între 50 000 și 70 000 de persoane să renunțe la fumat în fiecare an în Anglia. Alte studii concluzionează că există o creștere substanțială a numărului de persoane care renunță la țigări odată cu creșterea ratei de vaping în ultimii ani.

Poți deveni dependent de dispozitivele sau lichidele El Shisha?

Lichidele El Shisha nu conțin nicotină sau alte substanțe și toxine care pot fi găsite în produsele din tutun și, prin urmare, nu duc la dependență. Totuși, nu vă putem garanta că nu veți deveni dependenți de gustul uimitor și de experiența extraordinară. ;) ;) ;)

Ce este e-lichidul?

E-liquidul este substanța care "alimentează" dispozitivul de vapare și care vă oferă gustul și aroma care creează experiența de vapare în sine. Selectarea unui lichid plăcut și de calitate nu este mai puțin importantă decât alegerea dispozitivului potrivit pentru a obține experiența dorită.

Lichidele electronice El Shisha sunt fabricate în Germania și au un certificat care garantează calitatea lor ridicată și puritatea ingredientelor folosite.

Lichidele El Shisha conțin nicotină?

Nu, lichidele El Shisha nu conțin nicotină! Compania El Shisha se opune utilizării nicotinei și, din acest motiv, lichidele noastre electronice sunt special dezvoltate pentru a oferi o experiență sofisticată de shisha fără nicotină.

Principalele ingrediente ale e-lichidelor noastre sunt Glicerina vegetală (VG) derivată din uleiuri vegetale, Glicol propilenic (PG) și arome. Toate ingredientele sunt de calitate alimentară și sunt foarte utilizate în industria alimentară.

Este utilizarea El Shisha mai ieftină decât fumatul țigărilor standard sau a altor produse din tutun?

Aproape întotdeauna răspunsul la această întrebare este da. Desigur, suma economisită depinde în mare măsură de modul și frecvența de utilizare a dispozitivelor și de preferințele individuale ale utilizatorilor.

Ce este glicerina vegetală (VG) și ce aplicații are?

Glicerina vegetală este un lichid gros, netoxic, cu gust dulce, inodor și incolor. Se obține din prelucrarea uleiurilor vegetale și are o aplicare foarte largă în industria alimentară și în cea cosmetică. În е-lichiduri, este folosită ca bază și, foarte adesea, ca ingredient principal, care produce vaporii și poartă aromele.

Ce este propilenglicolul (PG) și la ce se folosește?

Propilenglicolul este un lichid incolor, fără miros, cu gust dulce slab și vâscozitate ridicată. Este un compus organic neiritant care are o utilizare largă în cosmetică și farmacologie, precum și în multe aplicații alimentare. Este utilizat în produse precum băuturi pe bază de cafea, înghețată, lapte bătut și, în unele cazuri, ca înlocuitor al zahărului. În e-lichid este folosit ca unul dintre ingredientele principale și ca suport pentru arome.

Care este diferența dintre Vogue și Privé?

Vogue utilizează cartușe mici și ușor de înlocuit, nu necesită pornire sau umplere cu lichid, dar generează mai puțini vapori decât Privé.

Privé are o bobină de vaporizare pe care clientul trebuie să o înșurubeze singur la dispozitiv și să umple recipientul cu lichid. Este un dispozitiv mai puternic, care generează mai mulți vapori.

Cât timp durează o sticlă de lichid pentru Privé?

O sticlă de lichid este suficientă pentru 15-16 reumpleri ale rezervorului de lichid al dispozitivului. Desigur, timpul petrecut pentru a consuma un rezervor de lichid este extrem de individual și subiectiv - depinde de frecvența și intensitatea utilizării dispozitivului.

Câte pufuri sunt în 2GO și poate fi reîncărcat?

Dispozitivele 2GO au aproximativ 450-500 de pufuri. Bineînțeles, acest număr poate varia ușor în funcție de puterea și intensitatea de utilizare. Aceste dispozitive nu sunt reîncărcabile sau reîncărcabile cu lichid.

Când va ajunge coletul meu?

Dacă comanda este plasată înainte de ora 17:00, coletul va fi livrat în ziua următoare. În cazul în care comanda a fost plasată vineri și urmează să fie livrată la o adresă exactă, aceasta poate fi livrată și luni.

Pot să comand dacă am sub 18 ani?

Dacă aveți sub 18 ani, o rudă sau un prieten adult trebuie să plaseze comanda și să accepte coletul de la compania de curierat.

De ce clipește Privé cu roșu?

Motivele pot fi: nu este instalată nicio bobină de vaporizare; butonul a fost apăsat timp de mai mult de 15 secunde; bateria nu este suficient de încărcată; capul de evaporare este ars; fie vaporizatorul, fie capacul inelului rotativ nu este strâns suficient de bine.

Ce se întâmplă când Vogue începe să clipească?

Dispozitivul poate clipi dacă: este utilizat mai mult de 10 secunde continuu; nu este încărcată bateria; atunci când este conectat la un încărcător și bateria este complet încărcată, lumina clipește de 20 de ori înainte de a se stinge.

De ce a început Privé să aibă gust de cărbune sau ars?

Acest lucru se întâmplă atunci când butonul a fost apăsat pentru o perioadă lungă de timp fără a inhala din dispozitiv. Apăsarea continuă a butonului fără a inhala din dispozitiv va face ca vaporizatorul să se ardă și trebuie înlocuit dacă are gust de cărbune sau ars. Butonul trebuie apăsat doar atunci când inhalați din dispozitiv.

Pot fi aromele de 2GO într-o culoare diferită a dispozitivului?

Nu, fiecare gust de 2GO este vândut într-o singură culoare.

Care sunt cele mai căutate arome de 2GO, Vogue și Privé?

Preferințele gustative sunt foarte individuale și nu putem recomanda care gust va fi cel mai atractiv pentru consumatori. Cu toate acestea, din punct de vedere pur statistic, putem spune că cele mai bine vândute gusturi pentru 2GO și Vogue sunt căpșuni și mere duble, în timp ce pentru Privé sunt pepene roșu și cireșe.

Livrați în străinătate?

Pentru livrările în afara Bulgariei, lucrăm cu firma de curierat TNT. Dacă firma de curierat livrează în țara dvs. și dacă nu există restricții în țara respectivă pentru acest tip de produse, puteți plasa o comandă. Dumneavoastră, în calitate de cumpărător, sunteți responsabil pentru costurile suplimentare, cum ar fi taxele vamale, impozitele și vămuirea, dacă acestea sunt aplicabile în țara dumneavoastră.

Există piese care se uzează sau care trebuie înlocuite?

Bobina de vaporizare a dispozitivului Privé este un consumabil. După o utilizare îndelungată, care poate varia foarte mult în funcție de frecvența și intensitatea utilizării, este bine să înlocuiți bobina de vaporizare.

Veți înțelege că bobina vaporizatorului trebuie înlocuită dacă gustul aromei nu se mai simte bine; dacă procesul de evaporare în sine nu mai este la fel de eficient sau dacă are gust de ars.

Cum pot deveni distribuitor?

Dacă doriți să deveniți distribuitor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat pe site.

Pot să folosesc Privé cu un alt lichid sau să adaug nicotină la lichidul El Shisha?

Noi, cei de la El Shisha, nu recomandăm ca dispozitivele noastre să fie folosite cu alte lichide decât cele concepute special pentru dispozitivele noastre și nu putem garanta buna funcționare dacă folosiți alte lichide.

Cu toate acestea, practica a arătat că unii utilizatori adaugă nicotină în lichide sau folosesc lichide cu nicotină și sunt mulțumiți de rezultate.